Μία διαφορετική αλλαγή του χρόνου για τον νέο περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Γιώτα και τη μικρότερη κόρη τους Δήμητρα επέλεξε να υποδεχθεί τη νέα χρονιά δίπλα στις μητέρες «της καρδιάς» στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη.

Μακριά από τα φώτα της γιορτινής Αθήνας, ο Νίκος Χαρδαλιάς αντάλλαξε δώρα, ευχές, χαμόγελα και πολλές μεγάλες, ζεστές αγκαλιές με τον 15χρονο Ματθαίο, τη 14χρονη Μαρία που είχε μάλιστα και τα γενέθλιά της, τον Γιώργο και τον Παντελή, τη Μαίρη, τον βενιαμίν του σπιτιού, τον 9χρονο Στέλιο, τις μητέρες, αλλά και τις θείες SOS που έχουν αφιερώσει τον χρόνο και την καθημερινότητά τους στα παιδιά, περιβάλλοντάς τα διαρκώς με στοργή και φροντίδα.

Εμφανώς συγκινημένος, ο περιφερειάρχης Αττικής έπαιξε με τα παιδιά, μίλησε μαζί τους για το σχολείο και για τα ενδιαφέροντά τους και όλοι μαζί έκοψαν τη βασιλόπιτα, σε μία κίνηση που κινήθηκε πέρα από τα «όρια» μιας τυπικής επίσκεψης, χωρίς να λείπουν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε λόγο για την πιο όμορφη και ξεχωριστή Πρωτοχρονιά της ζωής του και εξήρε το έργο των μαμάδων SOS που, όπως ανέφερε, αποδεικνύουν στην πράξη ότι η λέξη μάνα σημαίνει πάνω από όλα αγάπη και ανιδιοτελής προσφορά. Τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής υποδέχθηκαν στη Βάρη όπου πλέον λειτουργούν πέντε σπίτια, φιλοξενώντας συνολικά 23 παιδιά, οι άνθρωποι που αποτελούν τη «ψυχή» των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας και Φίλων Λεμονής, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν ότι είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία Περιφερειάρχης επιλέγει να κάνει την αλλαγή του χρόνου στο Παιδικό Χωριό. Κάτι που φάνηκε και από τον ενθουσιασμό, με τον οποίο τα ίδια τα παιδιά περιέβαλαν τον κ. Χαρδαλιά.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Χαρδαλιάς: Η ανάρτηση της κόρης του, Ιωάννας για τη νίκη του στις εκλογές – «Πατέρα μου είμαι τόσο περήφανη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ