Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς και υποστήριξε την άποψή του. Πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει για τη Χαρούλα Αλεξίου και την είσοδό της στην υποκριτική. «Βλέπω πολλά ευτράπελα. Βλέπω τη Χαρούλα Αλεξίου, τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας, μαζί με τη Μαρινέλλα, που ήταν η λατρεία μου και ζούσαμε μαζί στο Παρίσι, να κάνει αυτή τη στιγμή την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό Θεατρο. Η υστεροφημία της Αλεξίου στο κεφάλι μου, πριν πεθάνω, τι θα λέει; Έχει υποκριτικό ταλέντο; Ας μην πω περαιτέρω».

Στη «Super Κατερίνα» ο Νίκος Αποστολόπουλος προχώρησε σε περαιτέρω δηλώσεις επί του θέματος εξηγώντας ξανά αυτό που είπε.

«Αν η Χαρούλα Αλεξίου που σέβομαι αφάνταστα, που είναι μαζί με τη Μαρινέλλα οι δύο κορυφαίες τραγουδίστριες που έχουμε αν ήθελε να πέσει στα χέρια της Κιτσοπούλου, μίας ατάλαντης που δεν ξέρω γιατί τη σέρνουν από εδώ και από εκεί στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο Εθνικό θέατρο. Όλα αυτά απλώς είναι η γνώμη μου. Ούτε ακόμα θεωρώ σπουδαίο αυτό που έκανε, να παίζει τη γιαγιά στο Maestro του Παπακαλιάτη. Αν τη φώναζε ο Κέβιν Σπέισι να παίξει στο Old Vic ίσως κι εγώ να σκεφτόμουν κάτι άλλο. Αν τη φώναζε ο Βισκόντι να παίξει σε ταινία του θα σκεφτόμουν κάτι άλλο», ανέφερε ο σχεδιαστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ