Στην Ελλάδα βρέθηκε αυτές τις μέρες η Νάνα Μούσχουρη με τον σύζυγό της, Αντρέ Σαπέλ με αφορμή τη βράβευσή της από τον δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης που την ανακήρυξε ως επίτιμο δημότη και της απένειμε το χρυσό μετάλλιο της πόλης. Στο πλευρό της βρέθηκε ο Νίκος Αλιάγας, αλλά και πολλοί ακόμη άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη, ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και μάλιστα της απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο της πόλης ως ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπό της, τη σημαντική προσφορά και το έργο της.

Η βράβευσή της έγινε σε κλίμα συγκίνησης με τη διεθνούς φήμες καλλιτέχνιδα να αναφέρει: «Έχω βιώσει αποδοκιμασία και πάρα πολλές δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου. Οι αποτυχίες είναι μέρος της ζωής, εξαρτάται πώς τις παίρνουμε, πώς τις βλέπουμε. Πρέπει αν μη τι άλλο να μάθεις την αποτυχία και να βρεις τη δικαιολογία γιατί υπάρχει».

Η Νάνα Μούσχουρη εμφανίστηκε στην εκδήλωση με ένα κόκκινο κοστούμι συνδυασμένο με λευκό πουκξάμισο και έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της. Η ίδια μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία της να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι την επιστροφή μου στην Ελλάδα κι είναι πολύ σπουδαίο ότι το θέλει κι ο άντρας μου, αγαπάει πολύ την Ελλάδα».

Η Μαίρη Φουρναράκη, ο Αντρέ Σαπέλ, ο Γιάννης Κουτράκης, η Νάνα Μούσχουρη και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Νάνα Μούσχουρη συναντήθηκε με τον Νίκο Αλιάγα. Ο γνωστός παρουσιαστής που ζει στο Παρίσι βρέθηκε στην Αθήνα και η συνάντησή του με τη Νάνα Μούσχουρη ήταν συγκινητική.

Η συνάντηση με τον Νίκο Αλιάγα.

Ακόμη, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Νταλάρας με την Άννα Νταλάρα, ο Γιώργος Κατσαρός, η Σάσα Σταμάτη και άλλοι.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ