Την παράσταση «Βάτραχοι» παρακολούθησε η Νίκη Κεραμέως μαζί με τον συζύγό της, Δημήτρη Λουκά το βράδυ της Τρίτης. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στις πρώτες σειιρές του Ηρωδείου σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της υπουργού Παιδείας.

«Είναι αρκετές οι φορές που θα φτάσω στο υπουργείο στις εφτάμισι το πρωί και θα γυρίσω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, ενώ δουλεύω συχνά και τα Σαββατοκύριακα. Ξεκλέβω όμως χρόνο, προσπαθώ όσο μπορώ να γυρνάω σπίτι να βλέπω τα παιδιά, να τα βάζω για ύπνο και να συνεχίζω να δουλεύω», είχε δηλώσει η Νίκη Κεραμέως στο Down Town για το φορτομένο πρόγραμμά της.

Στιγμιότυπο από την παράσταση.

«Όταν είμαι σπίτι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά προσπαθώ να αφιερώνομαι σε αυτούς και όσο γίνεται να αφήνω πίσω τις σκέψεις της δουλειάς. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο η ποσότητα όσο η ποιότητα του χρόνου με την οικογένειά σου που έχει τη μεγαλύτερη σημασία».

Το βράδυ της Τρίτης κατάφερε να ξεκλέψει χρόνο από τις επαγγελματικές αλλά και οικογειακές υποχρεώσεις και πέρασε μια θεατρική βραδιά

Φωτογραφίες: Έλλη Πουπουλίδου/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ