Σοβαρές ζημιές, προκάλεσε στο σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη, η μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε σε κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού 3 νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Ανάμεσα στους κατοίκους που είδαν μπροστά τους το απόλυτο χάος ήταν και η ηθοποιός, το σπίτι της οποίας βρίσκεται στο Κουκάκι, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της έκρηξης.

Η καλλιτέχνης μετά την απώλεια της βίλας της από τη μεγάλη φωτιά του 2018, διαμένει στη συγκεκριμένη ισόγεια κατοικία με την οικονόμο της. Το ισόγειο διαμέρισμα της πασίγνωστης ηθοποιού υπέστη ζημιές στην μπροστινή πλευρά του, καθώς έσπασαν οι τζαμαρίες στο σαλόνι της, με τα σπασμένα θραύσματα να εκτοξεύονται σε όλο το δωμάτιο.

H Ζωζώ Σαπουντζάκη παραχώρησε δηλώσεις σε διάφορα site και όπως είπε: «Έχει μεγάλες ζημίες στο σπίτι. Έσπασαν ρολά και τα τζάμια. Περιμένω να δω αν θα έρθει κάποια επιτροπή να καταγράψει τις ζημιές». «Δεν μπορώ άλλο, κάνω τον σταυρό μου. Σπάσανε τα τζάμια, έγινε χαμός». Όπως δήλωσε ευτυχώς οι ζημιές δεν έγιναν στο δωμάτιο που κοιμόταν και δεν κινδύνευσε η ζωή της. «Με κυνηγάει φαίνεται η φωτιά» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, που προσπαθεί να συνέλθει. «Είμαι καλά, αλλά νιώθω πολύ κουρασμένη και χρειάζομαι ξεκούραση».

Να υπενθυμίσουμε ότι η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 7 το πρωί στην αρχή της λεωφόρου Συγγρού. Εκτός από τη φωτιά στο κτίριο από όπου ξεκίνησε, το ωστικό κύμα που δημιουργήθηκε έφερε και καταστροφές στα κτίρια τριγύρω σε ακτίνα πολλών μέτρων. Ένα από τα οικήματα που επηρεάστηκαν ήταν και η πολυκατοικία στην οποία μένουν η Λίνα Πρίντζου και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

 Η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες όπου φαινόταν η φωτιά που ξέσπασε μετά την έκρηξη στο κτίριο στη Λεωφόρο Συγγρού 3. «Σοκαρισμένοι, αλλά είμαστε καλά», ανέφερε η ηθοποιός. Στη συνέχεια, έδειξε και ένα μέρος από τις ζημιές που έχει προκαλέσει το ωστικό κύμα στον χώρο τους.

Πηγή φωτογραφιών: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ