Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που πήρε μαζί του 57 ζωές.

Όλη η Ελλάδα θρηνεί για τα 57 θύματα και τους 180 τραυματίες και πολλοί ήταν εκείνοι που πέρασαν το δικό τους μήνυμα μέσα από τα social media ενώ οι φωτογραφίες και τα λόγια ήταν σπαρακτικά.

Ένα από τα θύματα που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους ήταν και η Αγάπη Τσακλίδου σε ηλίκια 23 ετών και ήταν μαθήτρια της Ζωής Παπαδοπούλου. Η γνωστή ερμηνεύτρια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση αλλά και τη λύπη της για τον θάνατο του κοριτσιού και πόσο πολύ λείπει σε όλους.

Η Ζωή Παπαδοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο γεμάτο από φωτογραφίες της αλλά και τρυφερά λόγια για την Αγάπη Τσακλίδου.

«Η Αγάπη. Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου, και να έχω ηχογραφήσει τα μαθήματα μας.
Οι αγαπημένες της ερμηνεύτριες η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Χάρις Αλεξίου. Εδώ η Αγάπη τραγουδάει το “Μινοράκι”, τόσο όμορφα και ζεστά, είχαμε πει ότι θα ετοιμάζαμε ένα ντέμο με δύο τραγούδια ένα από αυτά θα ήταν κι αυτό. Μπήκε όμως στο πιο “ασφαλές μέσο”, στο τρένο των Τεμπών και δεν γύρισε στους γονείς της, σε εμάς, στη ζωή της. Ταλαντούχο μου όμορφο και αληθινό κορίτσι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και πίστεψε με, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ηρεμήσει η όμορφη και σπάνια ψυχή σου».

Διαβάστε επίσης: Ζωή Παπαδοπούλου: «Η μητρότητα είναι μια ευτυχία που δεν περιγράφεται»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ