Σε αποκαλύψεις σχετικά με τον κατάδικο πλέον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο προχώρησε την Τρίτη η εκπομπή «Το πρωινό». Πιο συγκεκριμένα, η Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε πως ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον δύο τηλεοπτικά δίκτυα και μια εταιρεία παραγωγής από τη Μεγάλη Βρετανία ώστε να μεταφερθεί στην οθόνη το άγριο έγκλημα των Γλυκών Νερών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, είχε γίνει νύξη στον δικηγόροι του Μπάμπη Αναννωστόπουλο για πιθανή συνεργασία του με τις παραγωγές. Η απάντηση του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη ήταν πως θα το συζητούσαν μετά το τέλος της δίκης. Το νέο αυτό άφησε άφωνους τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, που δήλωσαν την απορία τους εάν μπορεί ένας κατάδικος να κάνει διαπραγματεύσεις τέτοιου είδους.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Τρίτης:

Θυμίζουμε πως τα ΜΜΕ της Μεγάλης Βρετανίας δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη γυναικοκτονία των Γλυκών Νερών. Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, που έκρινε ένοχο τον 33χρονο σύζυγό της χωρίς κανένα ελαφρυντικό μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Κάποια από τα κορυφαία κανάλια και εφημερίδες όπως το Skynews,η Sun, η Dailymail, ο Guardian, η The Standard,  ο Independent, αλλά και η Mirror παίζουν ως πρώτη είδηση την ενοχή του πιλότου. Οι τίτλοι της είδησης είναι κοινοί με τη λέξη «ένοχος ο πιλότος» να κυριαρχεί στους τίτλους των ειδήσεων. 

Μάλιστα η Daily Mail επισημαίνει: «Μετά από δίκη έξι ημερών, οι τρεις δικαστές και οι ένορκοι έκριναν ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπνιξε την 19χρονη Καρολάιν Κράουτς ενώ είχε σχεδιάσει το έγκλημα τις προηγούμενες ώρες. Ο Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ένοχος επίσης για τη δολοφονία της σκυλίτσα της οικογένειας, της Ρόξυ. Υπενθυμίζεται πως την κρέμασε στην κουπαστή του σπιτιού τους, προσπαθώντας να σκηνοθετήσει ένα ψεύτικο σκηνικό ληστείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ