Ο Χάμες Ροντρίγκες έρχεται στον Ολυμπιακό κυρίως για να προσφέρει στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στους φίλους του. Μια σπουδαία μεταγραφή στο ταξίδι της αναζήτησης της χαμένης ομορφιάς του ποδοσφαίρου!

Με τον ήλιο να καλύπτει την Αθήνα και να δημιουργεί πόθους οι οποίοι απαντώνται μόνο στις αποχρώσεις του πάνω στα κτίρια, με τα νησιά να είναι έτοιμα να ζήσουν ένα ηλιοβασίλεμα που θα το γευτούν μόνο οι τουρίστες, οι οποίοι επιπλέον θα προσπαθήσουν να αποτυπώσουν σε μια πληρότητα που μοιάζει με χίμαιρα τον ξάστερο ουρανό, η ομορφιά δίνει γραμμές και πτυχώσεις οι οποίες σε κάνουν και σαστίζεις.

Αυτές τις στιγμές ονειρεύεσαι, αλλά συνήθως όταν είσαι ανυποψίαστος υπάρχει μεγαλύτερη δυναμική στο ίδιο το σύμβάν. Η συμμετρία σε αφήνει ενεό και η αρμονία ενεργοποιεί τους υδρογόνους αδένες σου. Η προσμονή, τις περισσότερες φορές, καταλήγει να γίνεται ο νούμερο ένα εχθρός της πραγματικότητας, αλλά ισχύει μόνο για την οντότητα.

Η προσμονή μπορεί να ηττάται πανηγυρικά, επειδή στο κεφάλι έχει δημιουργήσει ένα φαντασιακό προηγούμενο που δεν γίνεται να αντιστοιχήσει σε ό,τι γίνεται, αλλά αυτούσια (με τα δίχως υπόσταση σε ό,τι είναι υπόσταση συστατικά της) είναι μια μεγαλειώδης κίνηση.

Στο ποδόσφαιρο, ένα χώρο που όταν η αρμονία και η συμμετρία βρίσκονται αποκτούν μυθικές διαστάσεις, ακόμα και τώρα με την απευθείας πρόσβαση, οι σημαντικές μεταγραφές δημιουργούν προσμονή.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει δύο τέτοιες φέτος: πήρε τον Μαρσέλο που η τελευταία ομάδα του ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης και απέκτησε τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του στα μόλις 31 του.

Διαβάστε περισσότερα στο SportDay.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ