Ο Bo βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση ζωής αφού ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του ντουέτο με τη Ματίνα Ζάρα με τίτλο «Μένω σπίτι». Πέρα από τα επαγγελματικά του όμως φαίνεται πως ο ράπερ είναι πολύ καλά και στην προσωπική του ζωή. Το okmag τον συνάντησε πρόσφατα μαζί με τη σύντροφό του Δανάη. Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο σε βάφτιση και γάμο και δεν αρνήθηκε να ποζάρει, μαζί με την παρέα του, στον φωτοτογραφικό μας φακό.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη σύντροφο του ράπερ. Η σχέση τους, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, μετρά περίπου δύο μήνες ενώ είχαν κάνει ακόμα μία κοινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νικηφόρος χωρίς ωστόσο να τραβήξουν τα βλέμματα.

Σπάνιες είναι άλλωστε οι φορές που ο Bo έχει επιλέξει να δημοσιοποίησει κάποια σχέση του. Σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό OK! είχε πει σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Πλέον δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου. Στα 25 με 30 ήμουν παντρεμένος. Μετά έκανα άλλη μια μεγάλη σχέση μέχρι τα 36, δηλαδή πέρασαν δέκα χρόνια με δύο σχέσεις και αποτέλεσμα δεν είδα. Άμα είναι να φας δέκα χρόνια για να μάθεις δυο πράγματα, μάλλον λες ότι δεν το πας και πολύ καλά χρονικά. Πλέον σκέφτομαι πιο ρεαλιστικά».

Η Δανάη δεν ανήκει στον χώρο του τραγουδιού. Ασχολείται με τον στίβο και δουλεύει σε μεγάλη ιδιωτική εταιρία.