Ολική επαναφορά γίνεται στον επόμενο κύκλο του GNTM και η Βίκυ Καγιά είναι το πρόσωπο που επιστρέφει δυναμικά. Η Ελληνίδα καλλονή λίγο πριν από την αναχώρησή της για το Φεστιβάλ των Καννών μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε σε όλους. Η Βίκυ Καγιά μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, της Έλενας Χριστοπούλου και της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Απ’ ό,τι ξέρω μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM. Όταν αλλάζουν τα πάντα χρειάζεται λίγος χρόνος για αναπροσαρμογή. Η κριτική επιτροπή δεν έχει κλείσει ακόμη. Κάνουν δοκιμαστικά ακόμα. Μόνο για τον Γιώργο Καράβα ξέρω. Πρόκειται για νέα άτομα που δεν έχουν ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά..

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να δει στην κριτική επιτροπή και κάποια από τα προηγούμενα πρόσωπα που ήταν εκεί, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου, η Βίκη Καγιά απάντησε: «Δεν θα επέλεγα ούτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε την Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, θα προτιμούσα κάποιον από τα παλιά Next Top Model, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος, Τάσος Σωφρονίου. Δεν ξέρω γιατί η Έλενα δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι».

Τέλος, αναφερόμενη στη Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Είναι ένα project που η Ζενεβιέβ αγαπούσε και απομακρύνθηκε από αυτό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει καλή σχέση με το κανάλι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώνει αυτό που θέλει όπως το θέλει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να παίρνει ό,τι αποφάσεις θέλει και να εκνευριστεί και να πει κάτι παραπάνω. Μπορεί η γυναίκα να έχει στεναχωρηθεί, ξέρω εγώ; Δικαίωμα του καθενός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ