Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι η κριτής που συμπληρώνει την ομάδα του νέου κύκλου του GNTM. Η ιδιαίτερη εμφάνισή της κατάφερε να την κάνει το επίκεντρο της συζήτησης από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το όνομά της, το οποίο αποκάλυψε πρώτο το okmag. Για κάποιους μπορεί να ήταν η πρώτη φορά που μάθαιναν την ιστορία του «μοντέλου με το ενιαίο φρύδι». Για τον κόσμο της μόδας όμως είναι ήδη στα 24 της καταξιωμένη.

Η Βίκυ Καγιά έδειξε την εκτίμηση στο πρόσωπό της και την διάθεσή της να την προστατέψει από τα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν. Άλλωστε ήταν αυτή που την πρότεινε για το παιχνίδι μόδας του Star.

«Εγώ την πρότεινα. Αλλά από το να προτείνω κάποιον, μέχρι να αρέσει στην παραγωγή, είναι πολύ μακριά. Ωστόσο, άρεσε πολύ. Η γυναίκα είναι μια σταρ, κάνει τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο, της κάνουν αφιερώματα στο CNN κι εμείς θα τη βγάλουμε σκάρτη; Αν είναι δυνατόν», απάντησε η Βίκυ Καγιά σε σχετική ερώτηση.

Η γνωριμία των δύο γυναικών μετρά παραπάνω από ένα χρόνο. Σημείο αναφοράς τους είναι ο Jean Paul Gaultier που είναι καλός φίλος της Βίκυς Καγιά και με τον οποίο έχει συνεργαστεί και η Σοφία Χατζηπαντελή.

Επίσης, η χημεία τους έχει ήδη δοκιμαστεί ήδη ένα χρόνο πριν από το GNTM. Η Βίκυ Καγιά ήταν συντονίστρια στο συνέδριο ενδυνάμωσης του περιοδικού Marie Claire τον Οκτώβριο του 2021. Μία από τις ομιλήτριες ήταν τότε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Το μοντέλο μίλησε για την ομορφιά που υπάρχει στον κόσμο, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει. «Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η μόδα είναι τέχνη. Δημιουργούμε για να δουν, να θαυμάζουν οι άνθρωποι. Είμαι τυχερή που εργάζομαι σε έναν τομέα που εκτιμά την ατομικότητα. Αλλά τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε για πολλά περισσότερα. Εγώ θα έλεγα στους ανθρώπους ότι δεν είμαστε ίδιοι. Όλοι είμαστε διαφορετικοί. Μεγαλώσαμε με διαφορετικό τρόπο, γαλουχηθήκαμε με διαφορετικό τρόπο για κάποιον λόγο. Τι πληκτικός θα ήταν ο κόσμος, αν ήμασταν όλοι ίδιοι;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ