Στη διπλή βάπτιση, των δύο δισέγγονών της, παρευρέθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ. Η τελετή έγινε στο παρεκκλήσι του Ουίνδσορ. Συγκεκριμένα η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ βάπτισαν το αγοράκι τους Αύγουστο Φίλιππο και η Ζάρα Τίνταλ μαζί με τον σύζυγό της Μάικ επίσης τον γιο τους Λούκας. Υπήρχαν φόβοι ότι η Ελισάβετ δεν θα ήταν παρούσα μετά από έντονους πόνους στην πλάτη καθώς ακύρωσε τη συμμετοχή της στο Memorial Sunday στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα την περασμένη εβδομάδα.

Πλέον πολλοί αναρωτιούνται πότε θα γίνει η βάπτιση της Λίλιμπετ και αν τελικά θα γίνει στο Ουίνδσορ.

Η 95χρονη μονάρχης, βρέθηκε στην βάπτιση του 9 μηνών, August, και του 8 μηνών γιου της Zara, στο Royal Lodge στο στις 21 Νοεμβρίου. Στην τελετή, η οποία σηματοδότησε την πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία που πραγματοποιήθηκε διπλή βασιλική βάπτιση, έδωσαν το παρών στενοί φίλοι.

Ο εγγονός της βασίλισσας Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν βαπτίσει ακόμη την κόρη τους. Η Μέγκαν και ο Χάρι φέρεται να επιθυμούσαν να βαφτίσουν και τη Λίλι στο Ουίνδσορ για να παρευρεθεί η Βασίλισσα στην τελετή, ωστόσο το ζευγάρι έχει φαινομενικά συναντήσει εμπόδια σε αυτό. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του NBC royals Neil Sean, ο μεγαλύτερος αδερφός του πρίγκιπα Χάρι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αρνήθηκε το αίτημα του ζευγαριού να βαφτίσουν την κόρη τους στο Ουίνδσορ τον Οκτώβριο του 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ