Η βιογραφία του, η τελευταία παρακαταθήκη του «άρχοντα» Βασίλη Καρρά με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά» παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Θέατρο Άλσος.

Ο βιογράφος του σπουδαίου τραγουδιστή, Θάνος Κανούσης μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο πίσω από την απαγωγή του λέγοντας:

«Είδα πολλές φορές τον Βασίλη να κλαίει όταν γράφαμε τη βιογραφία του. Νομίζω πως θα γίνει ταινία η ζωή του. Ο Βασίλης πέρασε πολύ δύσκολα φτωχικά χρόνια, πουλούσε λαχεία, κουλούρια. Το σημείωμα για τη γυναίκα του μού το άφησε έξι μήνες πριν φύγει από τη ζωή, όταν είχε μπει για πρώτη φορά στην εντατική. Όταν έφυγε ο Βασίλης, καθίσαμε με τη Χριστίνα και διαβάσαμε πάλι το βιβλίο από την αρχή, αλλά εκεί της διάβασα και το σημείωμα αυτό.

Αυτό έγινε στο Αγρίνιο. Ήταν πρώτο όνομα ο Βασίλης και στο χωριό εκεί υπήρχε πανηγύρι. Υπήρχαν άλλα δύο μαγαζιά και δύο επώνυμοι τραγουδιστές που θα τραγουδούσαν. Πήγαν δύο τύποι που του συστήθηκαν ως καπνέμποροι και του είπαν να τον πάνε εκεί που θα τραγουδούσε. Στο δρόμο, έκαναν δεξιά το αυτοκίνητο, σε κάτι καλαμπόκια, βγαίνουν 5-6 με πιστόλια, τον παίρνουν και τον πάνε σε ένα ακατοίκητο χωριό, για να μην τραγουδήσει, όπως και δεν τραγούδησε».

Διαβάστε επίσης: Σπάνια εμφάνιση της κόρης του Βασίλη Καρρά, Ειρήνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ