Δύσκολες ώρες βιώνει η Ρέα Τουτουνζή. Το επιτυχημένο μοντέλο των 90s έχασε τον πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, η ίδια βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στην Αίγυπτο όπου ζούσε ο πατέρας της καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το βράδυ της Πέμπτης η ίδια ανακοίνωσε τα δυσάρεστα μέσα από το Instagram της.

«Αντίο μπαμπάκα μου. Θα μου λείψεις πολύ. Είσαι και θα είσαι τα πάντα μου», έγραψε η Ρέα Τουτουνζή σε μία κοινή φωτογραφία με τον πατέρα της.

Η ίδια είχε μιλήσει σε συνέντευξή τησ στο περιοδικό ΕΓΩ για τον πατέρα της και την οικογένειά της. «Έχασα τη μητέρα μου στα 12 μου χρόνια, πληγώθηκα πολύ, ήμουν και τόσο μικρή. Ένα κορίτσι χρειάζεται τη μητέρα του ειδικά σε αυτή την ηλικία. Μόνη μου αντιμετώπισα τους προβληματισμούς μου με τα αγόρια, όλα τα θέματα που απασχολούν μια έφηβη. Δεν είχα έναν άνθρωπο να συμβουλευτώ, να με καθοδηγήσει. Η γιαγιά τι να μου έλεγε; Υπήρχε χάσμα ανάμεσα μας. Η μαμά είναι απαραίτητη. Αναντικατάστατη! Το ότι έμεινα ορφανή από μαμά με πληγώνει ακόμη, το κουβαλώ μέσα μου! Δεν θα ήθελα ποτέ το παιδί μου να ζήσει κάτι τέτοιο», είχε πει.

«Οι γονείς μου χώρισαν πολύ νωρίς, όταν ήμουν πέντε χρόνων. Ο πατέρας μου ζούσε πάντα στην Αίγυπτο κι εγώ έμενα με τη μαμά, τον παππού και τη γιαγιά».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα» είχε αναφερθεί και στον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιώργο Μαντζούκη. οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι μια ολόκληρη δεκαετία.

«Ξαναγνωρίζω τον εαυτό μου. Ήμουν σε έναν γάμο 10 χρόνια. Υπάρχει πολύ καλή σχέση ανάμεσά μας, υπάρχει αγάπη, φιλία, αυτοεκτίμηση και σεβασμός», είπε.