Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Ζέιν Μάλικ χώρισαν 13 μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του μοντέλου. «Η Τζίτζι είναι απόλυτα επικεντρωμένη στο τι είναι καλό για την Κάι και ζητάει να υπάρξει σεβασμός στην προσωπική της ζωή», είπε ο εκπρόσωπος του 26χρονου μοντέλου στο περιοδικό People.

Την ίδια ώρα, το TMZ επικαλείται πηγές από τον κύκλο του πρώην ζευγαριού που λένε ότι ο χωρισμός της ΤΖίτζι Χαντίντ και του Ζέιν Μάλικ μετρά ήδη έναν μήνα.

Οι ισχυρισμοί της Γιολάντα Χαντίντ για βία

Το ρεπορτάζ του site για τον χωρισμό της Τζίτζι Χαντίντ και του Ζέιν Μάλικ έρχεται εν μέσω μιας κόντρας ανάμεσα στον τραγουδιστή και τη μητέρα του μοντέλου αφού η Γιολάντα Χαντίντ ισχυρίζεται ότι την χτύπησε. Η ίδια σκέφτεται μάλιστα να κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

Η 57χρονη Γιολάντα Χαντίντ, όπως μεταδίδει το TMZ, υποστηρίζει ότι το περιστατικό συνέβη πριν από μια εβδομάδα. Παρόλο που δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για το πώς έφτασαν στη βία, η ίδια επιμένει στους ισχυρισμούς της.

Τι απαντά ο τραγουδιστής

«Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι χτύπησα τη Γιολάντα Χαντίντ και, για το καλό της κόρης μου, αρνούμαι να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες», δήλωσε στο TMZ ο Ζέιν Μάλικ. «Ελπίζω η Γιολάντα να ανασκευάσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και να κινηθεί προς την ιδιωτική επίλυση αυτών των οικογενειακών θεμάτων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ