Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ μετά από σοβαρό ατύχημα που υπέστη με εκχιονιστικό μηχάνημα. Ο σταρ των Avengers έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία και η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη αλλά σταθερή.

Πριν από λίγες ώρες, ο Τζέρεμι Ρένερ έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Το μήνυμά του ήταν σύντομο καθώς όπως εξήγησε βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση για να πληκτρολογήσει. «Είμαι σε πολύ κακή κατάσταση για να πληκτρολογήσω. Αλλά στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου», έγραψε. Στη φωτογραφία ο ηθοποιός βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου με μελανιές στο πρόσωπο και οξυγόνο.

Το ατύχημα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά σημειώθηκε έξω από το σπίτι του στο Ρίνο της Νεβάδα. Ο σερίφης της περιοχής ανέφερε ότι καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό μηχάνημα. Αποτέλεσμα είχε να υποστεί αμβλύ τραύμα στο στήθος αλλά και τραύματα στα πόδια.

Επιπλέον ο σερίφης έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος. Συγγενής του οδηγούσε το αυτοκίνητο του Ρένερ κοντά στο σπίτι του ηθοποιού και φέρεται να είχε κολλήσει στο χιόνι. Ο Ρένερ χρησιμοποίησε το εκχιονιστικό του μηχάνημα και ρυμούλκησε το αυτοκίνητο.

Όταν βγήκε για να μιλήσει στον συγγενή του το εκχιονιστικό μηχάνημα τσούλησε χωρίς εκείνος να βρίσκεται στη θέση του οδηγού. Στην προσπάθειά του να το ανακτήσει και να μπει ξανά στο κάθισμα ώστε να το σταματήσει, εκείνο τον παρέσυρε και τον καταπλάκωσε.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο. Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ είναι γνωστός για το ρόλο του στο Hawkeye από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ