Ο Toquel έγινε πρωταγωνιστής σε ένα άγριο επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής, σε κλάμπ στην Πάτρα. Η παρέα του γνωστού τράπερ, που εμφανιζόταν σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της πόλης, συνεπλάκη με θαμώνες του μαγαζιού. Η συμπλοκή είχε αρκετά άτομα και τα πράγματα είναι σίγουρο ότι θα γίνονταν χειρότερα αν δεν υπήρχε παρέμβαση από την αστυνομία.

«Αυτό που έγινε εκεί μέσα δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να συμβεί. Απλά συνέβη», δήλωσε ο Toquel για το άγριο επεισόδιο. «Το μόνο που θέλω είναι να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που ήταν μέσα στο μαγαζί που δεν ευθύνεται σε τίποτα να βλέπει τέτοια πράγματα. Γιατί αυτά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν. Δεν έχει σημασία για ποιο λόγο έγινε, είναι κάτι που δεν θα έπρεπε καν να γίνει, για οποιδήποτε λόγο», τόνισε ο τράπερ στην εκπομπή Tlive.

«Έχουμε κάνει 400 συναυλίες παρά τα lockdown και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα, με κανένα μαγαζί. Πάμε να βγάλουμε τα χρήματά μας, να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να περάσουμε όμορφα. Αυτό που έγινε στην Πάτρα ήταν απαράδεκτο», συμπλήρωσε ο τράπερ.

Απεκατέστησε επίσης τα λάθος στοιχεία που κυκλοφόρησαν. «Ήμασταν επτά και όχι 40 άτομα και ήμασταν αντιμέτωποι με τουλάχιστον 25 άτομα, με μαχαίρια και πιστόλια. Κι επειδή κάτι ακούστηκε ότι εμείς βγάλαμε όπλα, εμείς δεν είχαμε όπλα μαζί μας. Διαφορετικά σας διαβεβαιώ πως η βραδιά θα είχε πάρει πολύ διαφορετική τροπή».

Μετά τη συμπλοκή το μαγαζί, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι θαμώνες στα social media, γέμισε με αίματα. «Ήμουν εγώ και οι φίλοι μου που πήραμε τα αυτοκίνητά μας από την Αθήνα, είχαν κλείσει την είσοδο του μαγαζιού και ήταν τουλάχιστον 25, για να μη σου πω και παραπάνω», περιγράφει ο τράπερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ