Δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» που θα παρουσιάζουν στον ΣΚΑΪ ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, οι παρουσιαστές συναντήθηκαν με τους συνεργάτες τους και έκαναν την πρώτη σύσκεψη στα γραφεία στα Μελίσσια.

Ο παρουσιαστής ανέβασε μια φωτογραφία, από αυτή την πρώτη μέρα γράφοντας: «Καλή μας αρχή, καλή αρχή σε όλους με υγεία, καλές ειδήσεις (μακάρι…) και χαμόγελα». Από τους πρώτους που έκαναν like και σχολίασαν την δημοσίευση ήταν η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι και αν ακολούθησαν διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η παρουσιάστρια του ευχήθηκε για τη νέα του εκπομπή. «Μου λείπεις. Να σκίσετε», του έγραψε βάζοντας καρδιές και χειροκροτήματα κάτω από την φωτογραφία του πρώην συνεργάτη της.

Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της γνωρίζουν ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ γενναιόδωρη και δοτική με τους συνεργάτες της, σε όποια απόφαση και να πάρουν. Την ερχόμενη σεζόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα δοκιμάσει τις τηλεοπτικές του δυνάμεις στη ζώνη του Σαββατοκύριακου έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο του Νάταλι Κάκαβα. Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 28 με 29 Αυγούστου -εκτός απροόπτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ