Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί παρακολουθώντας το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης στους Έλληνες

Συγκεκριμένα δημοσίευσε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μια μαύρη εικόνα με την τουρκική και την ελληνική σημαία ενώ έγραψε: «Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασα τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα.

Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Συμμερίζομαι τον πόνο του ελληνικού λαού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα μέσα από το Survivor All Star ο ίδιος είχε εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη του στον ελληνικό λαό για τη στήριξη στον φονικό σεισμό στη Τουρκία: «Καλησπέρα σας, Όπως γνωρίζετε έγινε ένας καταστροφικός σεισμός και περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές στη χώρα μας. Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός θανάτων λόγω αυτής της μεγάλης καταστροφής. Πολλές χώρες μοιράστηκαν τις ευχές τους και νιώσαμε την υποστήριξή τους. Μια από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από τη χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για εμένα, την Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή που βιώσαμε τον σεισμό η γρήγορη και εκπληκτική βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού είναι πολύ σημαντική για εμένα. Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τα τηλεοπτικά μας προγράμματα στην Ελλάδα ένιωσα μόνο ένα συναίσθημα από εσάς και αυτό είναι αγάπη. Και το έχω εκφράσει πολλές φορές στην Τουρκία.

Τώρα όλη η Τουρκία αισθάνθηκε το μεγαλείο και την αγάπη του ελληνικού λαού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη γρήγορη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, το τεράστιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, τα απίστευτα επιτεύγματα της ΕΜΑΚ και τον ελληνικό λαό που μοιράστηκε αυτή τη στιγμή μαζί μας.

Όπως λέω πάντα είμαστε δύο υπέροχα έθνη, δύο υπέροχοι γείτονες και όπως είπαν και οι υπουργοί μας δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας. Εκ μέρους μου και της χώρας μου θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Τι άλλο να πω; Σας αγαπώ όλους», είχε δηλώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ