Επτά χρόνια έχουν περάσει από το τραγικό δυστύχημα, στις 18 Φεβρουαρίου 2015, που έκοψε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη και η φίλη του Μίνα Αρναούτη, που μαζί με τη Φρόσω Κυριάκου επέβαιναν στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ, έστειλε το δικό της μήνυμα.

«7 χρόνια περάσανε ψυχή μου….», έγραψε η Μίνα Αρναούτη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

7 χρονια περασανε ψυχη μου…. 🤍🕊

Posted by Mina Arnaouti on Friday, February 17, 2023

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Open Weekend η Μίνα Αρναούτη είχε μιλήσει για τα 17 χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε μετά το τροχαίο δυστύχημα και την καθημερινότητά της σήμερα. «Αυτό το σημάδι που έδειξα στο Instagram είναι αυτό που θα μπορούσε να μου κοστίσει τη ζωή. Έχω και στο πόδι ένα τεράστιο σημάδι που πρέπει να φτιάξω με πλαστική επέμβαση αλλά απαιτεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Το σημάδι στην πλάτη είναι αυτό που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου, να στρίψω τον πνεύμονά μου.

Η μητέρα μου αγωνιούσε αν θα επανέλθει για να βγω στην εντατική. Ήμουν στην εντατική και μου έλεγαν “σιγά τίποτα δεν έπαθες”… Έχω μπει στο χειρουργείο 17 φορές, είναι τεράστιο νούμερο. Όλο αυτό έχει πόνο, έχει αποθεραπεία και εγώ δεν ένιωσα συμπόνια. Αυτό θα με πονάει για πάντα. Είμαι θύμα τροχαίου. Μπήκα στο αμάξι γιατί ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ