Η κατάθεση της Άμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης της με τον Τζόνι Ντεπ ήταν από αυτά που συζητήθηκαν περισσότερο τις τελευταίες μέρες. Μια δήλωσή της μάλιστα «έστρωσε» το έδαφος για τη νομική του ηθοποιού -στην οποία είναι και η Καμίλ Βάσκεζ– να σκεφτεί να καλέσει για μάρτυρα στη συνέχεια την Κέιτ Μος.

Η Άμπερ Χερντ θέλοντας να τονίσει πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν βίαιος και σε προηγούμενες σχέσεις του ανέφερε ένα περιστατικό με το διάσημο μοντέλο. Σύμφωνα με αυτό, ο 58χρονος σήμερα ηθοποιός έσπρωξε την Κέιτ Μος από τις σκάλες, την περίοδο που ήταν ζευγάρι, το 1990.

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», δήλωσε στην κατάθεσή της η Άμπερ Χερντ.

Φαίνεται πως η αναφορά της Άμπερ Χερντ ήταν κάτι που η νομική ομάδα του πρωταγωνιστή της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» υποδέχτηκε με χαρά. Θα είναι η κατάθεσή της ο κρυμμένος «άσος» στο μανίκι του Τζόνι Ντεπ;

Η Κέιτ Μος και ο Τζόνι Ντεπ γνωρίστηκαν το 1994, έναν μόλις χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη Γουινόνα Ράιντερ. Εκείνη, στα 20 της χρόνια, προσπαθούσε να εδραιωθεί στον χώρο της μόδας κι εκείνος ήταν ένας ήδη ανερχόμενος σταρ του Χόλιγουντ.

«Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Χερντ μας έδωσε την ευκαιρία», είπε ένας από τους δικηγόρους του Ντεπ στη New York Post.

«Αυτό που έκανε η Χερντ είναι ένα μεγάλο λάθος. Άθελά της μας άνοιξε μια ακόμα πόρτα. Επιπλέον, αυτό το περιστατικό που ισχυρίζεται για την κυρία Μος και τον κύριο Ντεπ δεν ισχύει και το μοντέλο θα το επιβεβαιώσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ