Η Τίνα Τέρνερ πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι της στην Ελβετία, μετά από μάχη με τον καρκίνο του εντέρου, τέσσερις δεκαετίες υψηλής αρτηριακής πίεσης και αφού υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η καλλιτέχνιδα «έφυγε» από φυσικά αίτια, παρά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας της. Η θρυλική τραγουδίστρια απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών. Ο τραγικός θάνατός της ανακοινώθηκε στις 24 Μαΐου, αλλά η αιτία θανάτου της ήταν μέχρι πρότινος άγνωστη.

Η Τίνα Τέρνερ διαγνώστηκε για πρώτη φορά με υψηλή αρτηριακή πίεση το 1978 και το 2016 ξεκίνησε τη μάχη της με τον καρκίνο του εντέρου. Παράλληλα, τα νεφρά της παρουσίαζαν ανεπάρκεια, γεγονός που οδήγησε στην επέμβαση μεταμόσχευσης το 2017.

Η Τίνα Τέρνερ «έφυγε» μόλις πέντε μήνες μετά τον θάνατο του γιου της, Ρόνι. Ο μεγαλύτερος γιος της, ο Κρεγκ, είχε αυτοκτονήσει με όπλο μέσα στο σπίτι του, τον Ιούλιο του 2018, σε ηλικία 59 ετών. Στις 9 Δεκεμβρίου 2022, o Ρόνι βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 62 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ