Το Όσλο επέλεξε αυτή τη φορά ως προορισμό ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ταξίδι του στη Νορβηγία όμως δεν ήταν για αναψυχή, όπως αποδείχτηκε. Ο παρουσιαστής της «Φαρμάς» δεν θέλησε να αποκαλύψει τον λόγο της απόδρασής του αφού αρκέστηκε στο να μοιραστεί στο Instagram του ένα στιγμιότυπο μέσα από το αεροπλάνο. Ωστόσο, ο συνεργάτης του Μίλτος Καμπουρίδης αποκάλυψε γιατί βρέθηκαν στην νορβηγική πρωτεύουσα.

Στο Όσλο ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης ταξίδεψαν για επαγγελματικούς λόγους. Ο επιχειρηματίας μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του Paradox Museum. Είναι γνωστό ότι οι δύο φίλοι και κουμπάροι είναι και συνεργάτες και πλέον έχουν διευρύνει τη συνεργασία τους αυτή.

«Ο κόσμος είναι γεμάτος με παράδοξα -ζωντανεύουμε τα καλύτερα από αυτά για να μπορούν να ζήσουν όλοι την εμπειρία. Το Όσλο είναι μόνο η αρχή», σημείωσε ο Μίλτος Καμπουρίδης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Στα μεγάλα εγκαίνια χθες το βράδυ, η Δήμαρχος του Όσλο καλωσόρισε το Paradox Museum στην πόλη της», συνέχισε. «Είμαι ευγνώμων και περήφανος για την σπουδαία ομάδα μας».

Να θυμίσουμε ότι ο Μίλτος Καμπουρίδης και η σύζυγός του, Μαρίνα Βερνίκου πάντρεψαν τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Σίφνο. Η φιλία τους μετρά αρκετά χρόνια και έτσι τα δυο ζευγάρια αποφάσισαν να την επισφραγίσουν με μια κουμπαριά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης είναι μάλιστα συνεργάτες και στο «Μουσείο των Ψευδαισθήσεων» στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο τους έχουν επίσης δημιουργήσει και το milamou.gr εν μέσω πανδημίας. Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα προσφοράς και επικοινωνίας. Οι χρήστες της μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού και να επικοινωνήσουν ανώνυμα και δωρεάν με έναν εθελοντή επαγγελματία ψυχικής υγείας. Σε αυτή την πρωτοβουλία συμμετέχει με τον δικό της τρόπο και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ