Η πιο δημοφιλής αντροπαρέα των τελευταίων χρόνων, αυτή που έχουμε απολαύσει να ζει περιπέτειες που σε κάνουν να πετιέσαι από την άνετη πολυθρόνα σου στο σινεμά, επιστρέφει δριμύτερη. Γιάννης Τσιμιτσέλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Βισκαδουράκης και Ηλίας Μελέτης συναντιούνται ξανά στην 4η ταινία Bachelor που αυτή τη φορά είναι πιο… σκοτεινή και έρχεται -όπως υπόσχεται το teaser- με «τρομακτική φόρα».

Πάντα με ανατρεπτικά guest, φέτος στην ευρύτερη «παρέα» του The Bachelor, πέρα από την Κατερίνα Στικούδη και τον Ni-Vo Νίκο Βουρλιώτη, θα δούμε και την Κάτια Ταραμπάνκο, την Ελένη Φιλίνη, τον Τάκη Παπαματθαίου, τον Μάριο Ιορδάνου και τον Γιώργο Δρακόπουλο, με πολύ dark διαθέσεις. Τι είναι αυτό που θα κόψει την ανάσα στην ατρόμητη τετράδα, ανατρέποντας κάθε δεδομένο; Γιατί όλα όσα νόμιζαν πως ζουν θα αλλάξουν ριζικά με την εμφάνιση καθηλωτικά αυστηρής Ελένης Φιλίνη;

Οι ταινίες The Bachelor που έχουν προηγηθεί ήταν από τις πιο εμπορικές ταινίες στις χρονιές που προβλήθηκαν, κόβοντας περισσότερα από 200.000 εισιτήρια η κάθε μία, γεγονός που έχει κάνει τους δημιουργούς του 4ο bachelor να έχουν βάλει στοίχημα να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

Ας πάρουμε μια πρώτη ιδέα από το teaser της ταινίας που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά και από τα στιγμιότυπα στο account του @blackbachelor_movie..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ