Αναβολή για τις 14 Ιουλίου πήρε η υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη που κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της πρωην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση και τις δηλώσεις του τραγουδιστή πως περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη, είχαμε και την πρώτη αντίδραση της Βαρβάρας Κίρκη.

Ο τραγουδιστής κατηγορείται από τη σύντροφό του ότι την ξυλοκόπησε, ενώ κυκλοφορεί κι ένα βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε η ίδια στη δημοσιότητα και δείχνει τον τραγουδιστή να την κλωτσά και να τη σπρώχνει.

Τα πρόσωπα δεν φαίνονται καθαρά και ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας ισχυρίζεται πως δεν είναι ο τραγουδιστής ο εικονιζόμενος.

Ακόμη ο Αλέξης Κούγιας στις χθεσινές δηλώσεις έξω από το δικαστήριο ανέφερε ότι οι φωτογραφίες της μηνύτριας με τους μώλωπες στο πρόσωπο δεν έχουν σχέση με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Η Βαρβάρα Κίρκη έκανε μια αποκλειστική δήλωση στην Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» και απηύθυνε έκκληση στον κόσμο, αλλά και στον οδηγό ταξί που ήταν παρών στο συμβάν να βγει να καταθέσει.

«Κάνω έκκληση να βρεθεί ο αυτοκινητιστής που μπροστά στα μάτια του ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπησε. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 1:30 τα ξημερώματα.

Επίσης θέλω να διευκρινήσω ότι τα χρήματα που έστελνα στην πρώην σύντροφο του Θέμη, Αναστασία Στεφάνοβα, τα έστελνα κατ’ εντολή του τραγουδιστή. δεν το έκανα αυθαίρετα. το ίδιο συνέβαινε και στην πρώτη σύζυγο του Θέμη».

Δείτε στο video την πρώτη αντίδραση της Βαρβάρας Κίρκη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ