Δεκατρία χρόνια μετά τον θάνατό του και αποκαλύφθηκε όπως όλα δείχνουν η αλήθεια για τη σορό του Θανάση Βέγγου. Ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος, που υπήρξε αδελφικός του φίλος μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, όπου και αποκάλυψε πως ο «καλός μας άνθρωπος» δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε.

Θανάσης Βέγγος: Το αφιέρωμα της Finos Films για την επέτειο από τη γέννησή του

«Είχε πάθει ανεύρυσμα. Τον χειρούργησε ένας από τους καλύτερους γιατρούς της Ελλάδας. Τον κράτησε για έναν μήνα στο σπίτι του, επειδή τον λάτρευε, τον Θανάση και ήθελε να τον κουράρει προσωπικά, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε», είπε αρχικά για τον θάνατο του Θανάση Βέγγου.

Σε ερώτηση για το που μπορεί να είχε ταφεί η σορός του, ο Γιώργος Σταυρόπουλος απάντησε: «Είναι ένα μυστήριο το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του»

Στη συνέχεια ο Νίκος Νικόλιζας αναφέρει πως ρώτησε για αρκετές τοποθεσίες που θα μπορούσε να βρίσκεται ο τάφος του καλού μας ανθρώπου, χωρίς ο ηθοποιός να απαντά. Όταν όμως, του είπε για αποτέφρωση η απάντησή του ήταν σχεδόν καταφατική.

«Συ είπας», είπε ο Γιώργος Σταυρόπουλος στον Νίκο Νικόλιζα, κάνοντας έτσι γνωστό ότι αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Βέγγος: Σε ποια ταινία πέρασε ακόμη και μέσα από μια αληθινή τζαμαρία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ