Η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι βγήκε το διαζύγιό της με τον Βασίλη Γκουρούση.

«Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερη και ωραία. Βγήκε το διαζύγιο, έπεσαν οι υπογραφές και πλέον είμαστε καλύτερα και οι δύο μας. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα έπρεπε και οι δύο να ελευθερωθούμε», είπε η αισθητικός στην εκπομπή «Πρωινό μας» που τη συνάντησε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα Καλλιστεία 2022.

Επιπλέον η Τέτα Καμπουρέλη ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, έχω έναν σύντροφο που με στηρίζει και τον στηρίζω». Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση η αισθητικός απάντησε: «Ο κύριος Γκουρούσης μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμένα δεν με ενοχλεί αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Το διαζύγιο αυτό ήρθε μετά από 40 χρόνια κοινής πορείας και όπως λέει η Τέτα Καμπουρέλη πλέον οι σχέσεις της με τον Βασίλη Γκουρούση είναι τυπικές. «Δεν είναι εύκολο να πετάς έτσι 40 χρόνια από τη ζωή σου, αλλά όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν έναν κύκλο όμορφο. Εμείς έχουμε κάνει τρία παιδιά και έχουμε πολύ όμορφα εγγόνια. Οι σχέσεις μας είναι τυπικές και μιλάμε μόνο για τα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Τόσο η Τέτα Καμπουρέλη, όσο και ο Βασίλης Γκουρούσης έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή, εκείνη μάλιστα του εύχεται να είναι ευτυχισμένος. «Καλά κάνει και του εύχομαι να είναι ευτυχισμένος», δήλωσε συγκεκριμένα στην κάμερα της εκπομπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ