Σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει η Τέτα Καμπουρέλη. Μετά την αποφυλάκιση του εν διαστάσει συζυγού της, Βασίλη Γκουρούση η beauty expert αποκάλυψε πως έχει καταθέσει αγωγή διαζυγίου. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα σήμερα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η Τέτα Καμπουρέλη έχει έρθει πια κοντά με έναν άλλον άνδρα.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που γνωρίζει προσωπικά και έχει συναργαστεί στο παρελθόν με την Τέτα Καμπουρέλη και τον Βασίλη Γκουρούση, αποκάλυψε ότι το πρώην ζευγάρι είχε εδώ και καιρό σύννεφα στη σχέση του και υπάρχουν τρίτα πρόσωπα.

Με τη σειρά του και ο Νίκος Γεωργιάδης που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής στον Alpha επιβεβαίωσε την ύπαρξη του νέου προσώπου στη ζωή της Τέτας Καμπουρέλη. «Τώρα που έχει κατατεθεί η αίτηση διαζυγίου μπορούμε να πούμε ότι η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και κοντά της έχει βρεθεί ένας άνδρας που την κάνει να χαμογελά και πάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επιβεβαίωσε ότι στη ζωή της Τέτας Καμπουρέλη βρίσκεται πια ένας άλλος άνδρας. Και όπως ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής της έχει στείλει πρόσκληση για τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση κι εκείνη επιβεβαίωσε ότι θα πάει συνοδευόμενη από αυτό το πρόσωπο.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Γεωργιάδη ανέφερε ότι ο άνδρας που βρίσκεται πια στη ζωή της Τέτας Καμπουρέλη είναι ιδιαίτερα διακριτικός. Πρόκειται για έναν κύριο που ασχολείται με τον χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά είναι εκτός της ελληνικής showbiz.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ