Ο Ιάσονας είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη. Το αγόρι συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η κατάσταση του συνεχίζει να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμή από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Η γιαγιά του Ιάσονα, Μαρία Γεωργιάδη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα« της Πέμπτης για την κατάσταση υγείας του εγγονού της.

«Οι γιατροί περιμένουν τον Θεό και το θαύμα»

«Είναι διασωληνωμένο το παιδί, είναι σοβαρά. Ο Θεός κι η Παναγίτσα να του δώσει υγεία γιατί αλλοίμονό μας. Οι γιατροί δεν ξέρουν τίποτα ακόμα, περιμένουν να δούνε βελτίωση για να μας μιλήσουν. Οι γονείς του μπαίνουν και η μία η κόρη μου που είναι γιατρός. Κουράγιο. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Ο Θεός κι η Παναγία να του δώσει υγεία. Το παιδί ήταν στον μπαμπά του και στην μαμά του και πήγαινε για την σχολή του, δεν πήγαινε για διασκέδαση. Το πρωί που έγινε το επεισόδιο, το μάθαμε. Ήξερε ο γιος μου ότι θα φύγει από την Λάρισα. Είναι σοβαρά χτυπημένο το παιδί. Να βοηθήσει η Παναγία, όπως το πέταξε έξω και το έσωσε το παιδάκι, να σηκωθεί. Οι γιατροί περιμένουν τον Θεό και το θαύμα» είπε συγκινημένη η γιαγιά του Ιάσονα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ