Μια ακόμη σοκαριστική μαρτυρία από επιβάτιδα που επέζησε από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ακούαμε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Τετάρτης.

Η Ελευθερία Δρίγκα επέβαινε στο μοιραίο τρένο και μάλιστα στο τρίτο βαγόνι. Η κοπέλα επέζησε αλλά με σοβαρά εγκαύματα στο σώμα. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές την τραγική εμπειρία. ±Τα θυμάμαι όλα. Ήταν όλα ακαριαία αλλά αυτά τα δευτερόλεπτα μετρούσαν σαν ώρες. Στο βαγόνι ήμουν με το αγόρι μου σε κουπέ. Ακούστηκε ξαφνικά ένας θόρυβος και εκτροχιαστήκαμε. Ξαφνικά είδα σπινθήρες φωτιάς. Είδαμε να έρχονται καταπάνω μας πράγματα και λαμαρίνες. Και όταν σταμάτησε όλο αυτό και είδαμε πως ήμασταν ζωντανοί ψάξαμε να βρούμε από πού θα βγούμε. Το ένα παράθυρο ήταν από πάνω μας. Από εκεί βγήκαμε νομίζω εκτός αν ήταν τρύπα. Καθόμουν στη θέση 41».

Και η Ελευθερία Δρίγκα συνέχισε: «Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Το κύριο μέλημά μας εκείνη την ώρα ήταν να βγούμε ζωντανοί. Βγήκαμε γρήγορα μαζί με άλλους από τα άλλα βαγόνια. Πηδήξαμε από πλατφόρμα της εμπορικής για να περάσουμε στον δρόμο. Εκεί ήταν το πρώτο περιπολικό και μας πήγαν στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Τα εγκαύματα τα είχα δει αλλά εκείνη τη στιγμή δεν με απασχολούσαν. Έφτυνα αίμα. Η αδρεναλίνη ήταν τόσο υψηλά εκείνη την ώρα που δεν καταλάβαινα πόνο…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ