Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη.

«Πέρασα μια φοβερή και θλιβερή νύχτα. Έκανα μια καταμέτρηση και είδα ότι όλοι οι σκηνοθέτες σε σινεμά και θέατρο έχουν φύγει από τη ζωή. Μετά μέτρησα τους συμπρωταγωνιστές μου και είδα ότι έφυγαν κι αυτοί. Δεν έχει μείνει ούτε ένας. Αισθάνομαι μόνη μου. Δεν μπορώ πια ούτε να κλάψω. Δεν έχω κουράγιο να κλάψω», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Και συνέχισε: «Έβλεπα ότι είμαι σε μια τεράστια χωματένια αλάνα. Και αισθάνομαι μόνη μου,εγκαταλελειμμένη να μου λείπουν όλοι. Δεν θέλω να είμαι η τελευταία, δεν με ενδιαφέρει. Ευτυχώς τους φίλους και τους δημοσιογράφους που ξέρω δεν του έχει αρπάξει ακόμη ο Χάρος. Νιώθω μόνη, μια μοναξιά τεράστια».

Τέλος, η Μαίρη Χρονοπούλου ανέφερε: «Έχω περάσει τα 80 και η Μάρθα Καραγιάννη ήταν μικρότερη από εμένα. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο η Μάρθα ερχόταν να με δει. Να μου φέρει ένα λουλουδάκι ένα δωράκι. Δεν με ξέχασε. Δεν ήμασταν φίλες, αλλά συμπαθούσαμε η μία την άλλη. Η Μάρθα ήταν συνεπής. Ήταν σπουδαίο κορίτσι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ