Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, συχνά, σε αναρτήσεις που κάνει, δεν διστάζει να γράψει ανοιχτά την άποψη της για πρόσωπα και θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Αυτή τη φορά, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση για μία 14χρονη κοπέλα, ονόματι Γωγώ, που έφυγε από την ζωή μετά από επέμβαση για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου. Με τα λόγια της για το συγκεκριμένο θέμα και το bullying που δεχόταν η νεαρή κοπέλα για τα κιλά της συγκίνησε τους followers της.

«Σήμερα διάβασα πως έφυγε η Γωγώ 14 ετών. Η Γωγώ που δεν άντεχε την κοροϊδία για το σώμα της απ’ τους συμμαθητές της. Η Γωγώ που στα 14 της, της έμαθαν να μην αντέχει τον εαυτό της. Η Γωγώ που στα 14 της άκουσε τόσα αφόρητα που δεν ήθελε πια να «φοράει» τον εαυτό της. Η Γωγώ που πήρε απόφαση να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το βάρος της. Η Γωγώ που έφυγε. Δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου. Σου άδειασε την γωνιά. Η Γωγώ έφυγε γιατί δεν ήθελε άλλο βάρος. Η Γωγώ ήταν 14 ετών.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: Instagram/zarifious

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ