Για την απώλεια του αδελφού της που της έχει λείψει πολύ και τα πρώτα της βήματα στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας μίλησε η Άσπα. Η αδελφή του Mad Clip συγκινεί αποκαλύπτοντας πως το μόνο που θέλει είναι να κάνει περήφανο τον αδικοχαμένο ερμηνευτή.

«Σίγουρα κάποια στιγμή θα ήθελα να κυκλοφορήσω το τραγούδι που είχαμε ηχογραφήσει με τον αδερφό μου, έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εμένα. Ο αδερφός μου πάντα μου έλεγε να κυνηγήσω μια καριέρα στη μουσική. Πίστευε πολύ σε εμένα», αποκ΄σαλυψε στην κάμερα η αδελφή του Mad Clip και δήλωσε: «Είχαμε σκεφτεί να το ξεκινήσουμε μαζί, να με βοηθήσει κι εκείνος. Δυστυχώς, έτσι όπως ήρθαν τα γεγονότα, δεν προλάβαμε».

Μιλώντας για τον φόβο της σύγκρισης, εξομολογήθηκε: «Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να τον κάνω περήφανο, όπως έκανε κι εμένα εκείνος τόσα χρόνια. Τη σκέφτομαι τη σύγκριση και με φοβίζει κάποιες φορές, γιατί ο αδερφός μου ήταν ένας καλλιτέχνης τεράστιος κι είχε 100 κιλά προσωπικότητα. Ο θάνατός του με κινητοποίησε, γιατί είδα ότι συμβαίνουν πράγματα απρόοπτα, που κανείς δεν τα περιμένει και είπα ότι θα το κυνηγήσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ