Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας άφησαν πίσω τους τα κορίτσια τους όταν ταξίδεψαν για τον Άγιο Δομίνικο. Η δύσκολη απόσταση έφτασε στο τέλος της τη βραδιά του μεγάλου τελικού του Survivor στο Γαλάτσι. Η Μαρία Αντωνά πήρε τη θέση της δίπλα στον αρραβωνιαστικό της που στερήθηκε τόσους μήνες. Ο Στάθης Σχίζας σήκωσε στην αγκαλιά του την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να την έχει δίπλα του στη σκηνή.

Αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περιέγραψε τα χαρακτηριστικά που την γοήτευσαν στον Στάθη Σχίζα, όπως ότι αποδεικνύει με τις πράξεις του και όχι με τα λόγια του όσα νιώθει. Επιπλέον αναφέρθηκε και στη σχέση τους.

Στη συνέχεια, η Μαρία Αντωνά δήλωσε πως ο Άρης είναι ο άντρας που έχει επιλέξει για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της και πως πάντα θα πορεύεται δίπλα του. Δεν σταμάτησε να μιλά για τα χαρίσματά του και όλα εκείνα που την έχουν κάνει να αναγνωρίζει στα μάτια του τον άνθρωπό της.

Στη συνέχεια, οι δύο φιναλίστ του Survivor έκαναν τη δική τους ερωτική εξομολόγηση στις συντρόφους τους.

Στάθης Σχίζας

«Σε ότι έχει να κάνει με την Αλεξάνδρα δεν είμαι καθόλου κλειστός. Είναι η γυναίκα της ζωής μου ανεξάρτητα γάμου και ανεξάρτητα καιρού. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη μέρα που την είδα και το μαγικό είναι ότι, ενώ συνήθως λένε ότι ο έρωτας περνάει, εγώ μέρα με την μέρα την ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ. Είναι γυναίκα μου, η γυναίκα της ζωής μου, την βλέπω και μου δίνει δύναμη. Τώρα που την έβλεπα να είναι πίσω μου αισθανόμουν σίγουρος και δυνατός, στο παιχνίδι με βοήθησε πάρα πολύ η σκέψη της. Αισθάνομαι ευλογημένος που την έχω γνωρίσει και την έχω δίπλα μου. Εγώ το τρόπαιο μου το έχω πάρει και αυτό είναι το τρόπαιο της ζωής μου», δήλωσε ο φιναλίστ του Survivor, Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Άρης Σοϊλέδης

«Στον στίβο μάχης νομίζω πως είμαι καλύτερος, στα λόγια δεν είμαι πολύ καλός. Αυτή η γυναίκα είναι δίπλα μου τέσσερα χρόνια, έχουμε περάσει μαζί πάρα πολύ δύσκολες στιγμές αλλά και πάρα πολύ όμορφες. Μου έδειξε ότι στα δύσκολα δεν με παράτησε ποτέ, επειδή ξέρεις Γιώργο την ιστορία με τον μπαμπά και τον αδελφό μου και ήταν δίπλα μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Κοιτώντας αυτή τη γυναίκα στα μάτια βλέπω την μητέρα των παιδιών μου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια υπέροχη μητέρα. Προχωράμε στον δρόμο, βλέπουμε παιδάκια και τα παίρνουμε αγκαλιά χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι ο μπαμπάς τους. Την αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου όπως επίσης την αγαπάει όλη μου η οικογένεια και αυτό για μένα μετράει πάρα πολύ. Είμαι πολύ περήφανος που την έχω δίπλα μου και θα κάνω τα πάντα για να έχουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια», δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης για τη Μαρία Αντωνά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ