Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον o Τάκης Καραγκούνιας που αποχώρησε από το Survivor. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Ο παίκτης από την ομάδα των Κόκκινων του Survivor το απόγευμα της Δευτέρας επέστρεψε στην Ελλάδα, μαυρισμένος, και αδυνατισμένος με τους ανθρώπους της παραγωγής να τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, όπως σας είχε γράψει το okmag, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε τελικά από το Survivor όταν βρέθηκε στην ψηφοφορία αντιμέτωπος με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στάθη Σχίζα.

«Σεβαστή η απόφαση του κόσμου, το έχω ξαναπεί. Να δούμε πώς θα είναι το μέλλον αφού θα φύγει αυτός ο άνθρωπος από εδώ μέσα. Είναι κάτι που ήξερα ότι θα κριθεί ανάμεσα σε εμένα και στον Σπύρο Μαρτίκα», ήταν η πρώτη αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια όταν άκουσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού από τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Θα πάρω από εδώ πέρα λίγες, αλλά πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου. Το Survivor για εμένα ήταν ένας σταθμός. Καλούμαι να βγω εκεί έξω πάλι. Να πάω στην κοράκλα μου να της εξηγήσω τι έχει γίνει, ότι θα παλέψω με όλο μου το είναι για το όνειρό της, θα πρέπει να βρω τρόπους να ενταχθώ πάλι στον χώρο εργασίας μου και η ζωή συνεχίζεται. Μια ευχή θα κάνω μόνο: “Να σταματήσουμε μερικοί να είναι υποκριτές εδώ μέσα”. Ας είναι λίγο οι πραγματικοί τους εαυτοί γιατί δεν είναι».

Τέλος, ευχήθηκε να κερδίσει το Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Εύχομαι να πάρει το παιχνίδι η Σταυρούλα Χρυσαειδή που είναι ό,τι πιο τίμιο έχω συναντήσει εδώ μέσα. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει εδώ μέσα», ήταν τα λόγια του Τάκη Καραγκούνια.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ