Στο σφυρί βγαίνουν τελικά τα δυο χλιδάτα ακίνητα της οικογένειας Κουτσολιούτσου. Πρόκειται για το σαλέ της οικογένειας στο Πήλιο και τη βίλα στη Μύκονο που βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time.

Το σαλέ στο Πήλιο ανήκει στην Αικατερίνη Αραπίδη, δηλαδή την Κατερίνα Κουτσολιούτσου (καθώς αναγράφεται εκεί με το πατρικό της όνομα) και ο αρχικός πλειστηριασμός είχε οριστεί για τις 24 Φεβρουαρίου, αλλά λόγω της γενικής αναστολής που επιβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας, πήρε αναβολή. Η αναγκαστική κατάσχεση έγινε στις 30 Ιουνίου 2020 για λογαριασμό της Intrum Hellas και για χρέος ύψους 450.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια διώροφη κατοικία που αγοράστηκε το 1978, στο όνομα της Αικατερίνης Αραπίδη «του Kορνήλιου και της Mάρθας, σύζυγος του Δημ. Kουτσολιούτσου», όπως αναγράφεται στην έκθεση του πλειστηριασμού.

Η ιδιοκτησία περιλαμβάνει ένα οικόπεδο 2,3 στρεμμάτων στη θέση «Ζαφειρέικα» ή «Πιτσέικα» της Ζαγοράς Πηλίου, στο οποίο υπάρχουν πέντε ανεξάρτητοι κτιριακοί όγκοι και ειδικότερα διώροφο κτίσμα, εμβαδού περίπου 230 τ.μ, καθώς και τρία ακόμα μικρότερα κτίσματα εμβαδού 40 τ.μ., 35 τ.μ. και 25 τ.μ., τα οποία αποτελούν ξενώνες.

Ο νέος πλειστηριασμός ορίστηκε για τις 30 Ιουνίου 2021, αλλά πήρε και πάλι αναβολή για τις 13 Οκτωβρίου και έπειτα για τις 15 Δεκεμβρίου.

Ακόμη για την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου είχε προγραμματιστεί και ο πλειστηριασμός σε βάρος της εταιρείας Calle Mar A. E. που κατέχει ακίνητο στην περιοχή κανάλια της Μυκόνου.