Στο νοσοκομείο ο Νικήτας Κακλαμάνης έπειτα από ενόχληση στο στήθος. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Από αυτές διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν φραγμένα αγγεία και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική με 2 στεντ.

Την περιπέτεια με την υγεία του γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις που έκανε στο Twitter. Ο Νικήτας Κακλαμάνης θα παραμείνει για λίγες ακόμα ημέρες στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Μάλιστα στις αναρτήσεις του επισήμανε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του.

«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ. Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ επιτυχώς», έγραψε σε ανάρτηση στο Twitter μέσα από το νοσοκομείο.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Για προληπτικούς λόγους θα μείνω 1-2 ημέρες στο νοσοκομείο και από Δευτέρα θα επιστρέψω κανονικά στα καθήκοντά μου!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ