Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Τόρι Σπέλινγκ. Η 49χρονη ηθοποιός της σειράς «Χτυποκάρδιά στο Μπέβερλι Χιλς» εισήχθη την Τετάρτη με αναπνευστικές δυσκολίες. Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η Τόρι Σπέλινγκ μέσω των social media «αντιμετώπιζα αναπνευστικές δυσκολίες».

Μάλιστα απάντησε σε όσους αμφισβήτησαν ότι αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα υγείας με μια φωτογραφία την οποία στη συνέχεια έσβησε από το Instagram.

«Εδώ είμαι στο νοσοκομείο από αργά χθες το βράδυ», έγραψε η Τόρι στο Instagram story της μαζί με μια φωτογραφία της στο κρεβάτι του νοσοκομείου. «Σε όλους εσάς που με «σταυρώσατε» όταν σας είπαν ότι είμαι πολύ άρρωστη για να δουλέψω, ορίστε».

Στη συνέχεια έγραψε: «Τι θα λέγατε την επόμενη φορά να αντιμετωπίσετε κάποιον με σεβασμό και καλοσύνη αντί για αμφιβολία. Θυμηθείτε, για ανθρώπους σαν εμένα, το να μην εργάζονται είναι εφιάλτης. Είμαι λάτρης της δουλειάς και εργασιομανής. Πάντα επιλέγω τη δουλειά».

Επιπλέον η Τόρι Σπέλινγκ είπε ότι πήγε στο νοσοκομείο αφού είχε «χαμηλά επίπεδα οξυγόνου». Ακόμα πρόσθεσε ότι τα συμπτώματά της περιλαμβάνουν «δυσκολία στην αναπνοή, υψηλή αρτηριακή πίεση και τρελή ζάλη».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι οι γιατροί «κάνουν μια σειρά από εξετάσεις», προτού ομολογήσει ότι θέλει «να πάει σπίτι στα παιδιά της» πριν από τα Χριστούγεννα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ