Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ήβη Αδάμου το μεσημέρι του Σαββάτου. Η τραγουδίστρια βρισκόταν σε γύρισμα για το νέο της τραγούδι με τον Μιχάλη Κουϊνέλη.

«Καλά πήγε αυτό…#στονγιατρό. Το νέο μας τραγούδι με Μιχάλη Κουϊνέλη. Το έκανα και πράξη την ημέρα του γυρίσματος. Υπέροχααα. Σαν την υγεία, τίποτα», έγραψε η Ήβη Αδάμου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία φορά πεταλούδα στο χέρι ενώ βρίσκεται στο νοσκομείο.

Πριν από λίγες ημέρες η Ήβη Αδάμου είχε μιλήσει με αφορμή την απονομή του πλατινένιου της δίσκου από την Panik Records. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σχολίαζε τότε τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Έχουμε έναν χρυσό δίσκο, με τίτλο “Δικό μου” και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που το αγκάλιασε και αγάπησε τραγούδια μέσα από το άλμπουμ και εύχομαι να πάμε και για τα επόμενα», είπε αρχικά η Ήβη Αδάμου.

Για τον Γιώργο Θεοφάνους και τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε πριν από έναν μήνα, η Ήβη Αδάμου εξήγησε: «Εκτιμώ αυτή τη δημόσια συγγνώμη, χαίρομαι που το έκανε έστω και μετά από τόσα χρόνια. Εγώ αυτό κρατάω. Από μένα δεν υπήρχε καμία πίκρα. Αυτά συμβαίνουν, είναι παιχνίδια, σόου. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Σίγουρα θα είχα νιώσει αδικία. Ήμουν μόλις 16».

Τέλος, η Ήβη Αδάμου είπε: «Θα ξαναπήγαινα στη Eurovision, δεν το έχω αποκλείω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ