Βίντεο και φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο μοιράστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια επέμβαση στο μάτι λόγω ενός παλιού τραυματισμού που είχε και δυσκόλευε την όρασή του.

«Επειδή με ρωτάτε προς τι το νοσοκομείο, το κρεβάτι και αυτή η καταπληκτική νοσοκομειακή ποδίτσα που μου πάει τέλεια πιστεύω και για να μην ανησυχούν οι φίλοι μου και οι… εχθροί μου. Πριν πολλά πολλά χρόνια, όταν ήμουν μικρό μικρό παιδάκι, με είχαν χτυπήσει με όπλο στο μάτι. Τη γλίτωσα τότε.

Μετά από πολλά χρόνια δημιούργησε ένα πρόβλημα, δεν το έλεγα, δεν έβλεπα καλά. Χάρη στον γιατρό μου έγινε σήμερα επιτέλους η εγχείρηση και όλα καλά. Τελείωσαν όλα και πιστεύω πως θα πάνε όλα καλύτερα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ», ανέφερε στο βίντεό του μέσα από το νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε δεχτεί επίθεση στα σκαλιά του Συντάγματος. Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής είχε κλείσει την μπουτίκ του στο Κολωνάκι και μαζί με έναν φίλο του ακολούθησε την αγαπημένη του διαδρομή για να καταλήξουν για ένα ποτό. Η βραδιά τους όμως είχε απρόσμενη κατάληξη. Οι δυο τους δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram το περιστατικό επιδείνωσε την κατάσταση που αντιμετώπιζε πολλά χρόνια με το μάτι του και κρίθηκε αναγκαία η χειρουργική επέμβαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ