Τον δρόμο της δικαιοσύνης αναμένεται να ακολουθήσει η Σάσα Σταμάτη προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο. Η δημοσιογράφος με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι έτοιμη να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας της ήταν θύμα ιατρικού λάθους.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο πατέρας της νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την κατάλληλη θεραπεία υπέστη μια ανεπανόρθωτη βλάβη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του. Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ