Κοντά στα παιδιά με ειδικέ ανάγκες βρέθηκε την Τετάρτη ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο ίδιος επισκέφθηκε χθες το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, όπου τον υποδέχθηκε η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Σε σημερινή ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει πως η υφυπουργός Παιδείας «εμφανίστηκε απρόσκλητη». Και προσθέτει: «Την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική».

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε στο Facebook: «Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός. Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική»...

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα»:

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Σε ποια περιοχή της Αθήνας σκοπεύει να νοικιάσει σπίτι;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ