Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν ανάμεσα στους ηθοποιούς που βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το τελευταίο αντίο στη Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

«Το Δεσποινάκι μας, δεν θα ξεχάσουμε την καλή της την καρδιά πρώτα από όλα. Το άφθονο γέλιο που χάρισε σε όλο τον κόσμο και σε εμάς και ότι συνεργαστήκαμε με τέτοια άψογο τρόπο όλοι εδώ πέρα μαζί της. Νιώθουμε ότι έφυγε ένα κομμάτι τη ζωή μας», ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της «Super Κατερίνα».

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στη Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε και για την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της. «Πάνω απ’ όλα νοιαζόταν για τους συναδέλφους και κάθε φορά που κάποιος είχε πρόβλημα, αθόρυβα μας έλεγε πώς θα τον βοηθήσουμε και με ποιο τρόπο. Ήταν φιλάνθρωπος, μια γυναίκα γεμάτη αγάπη για τον κόσμο και το εισέπραττε κιόλας αυτό.

Με την Δέσποινα είχαμε τακτικά τηλεφωνική επικοινωνία και λίγες μέρες πριν το θάνατο της είχαμε μιλήσει και με τρεμάμενη φωνή μου είχε πει “έλα να με πας σε ένα ταβερνάκι”. Ήθελε πάρα πολύ την παρέα των ανθρώπων έτσι αυτό που τραγουδάγαμε όλοι μαζί, ήταν ένας άνθρωπος της παρέας, της οικογένειας, μας είχε οικογένεια της», ανέφερε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η πλούσια καριέρα της, ο γάμος με τον Πέτρο Μήλα και η αυτοβιογραφία της ηθοποιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ