Στην επικοινωνία της με τον πρώην σύντροφό της, Ντέιβιντ Μπόουι μια εβδομάδα πριν τον θάνατό του, που τελικά έμελλε να είναι και η τελευταία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Σούζαν Σάραντον μιλώντας στο ένθετο «You» της βρετανικής εφημερίδας, Daily Mail. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, λίγους μήνες πριν πεθάνει ο θρύλος της μουσικής, είχαν αποκτήσει ξανά επικοινωνία μετά από χρόνια.

H ίδια λέει:

«Είχα την τύχη να είμαι πιο κοντά του λίγο πριν πεθάνει, τους τελευταίους δύο μήνες. Με ξαναβρήκε. Μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε κάποια πράγματα που έπρεπε να ειπωθούν. Ήμουν τόσο τυχερή που μπορούσα να τον δω όταν μου είπε τι του συνέβαινε», είπε η Σάραντον.

«Το 1990, ο Ντέιβιντ Μπάουι γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, Ιμάν, σε ένα δείπνο. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα και απέκτησαν μια κόρη, τη Λέξι , η οποία σήμερα είναι 21 ετών. Αγαπώ τη σύζυγό του, Iμάν, είναι κάποια που κατάφερε να σταθεί στο ύψος του…Έχω κρατήσει επαφή μαζί της », τόνισε.

Το παράξενο τελευταίο τηλεφώνημα

Όπως αποκάλυψε η Σάραντον, η τελευταία τους επικοινωνία συνέβη ενώ εκείνη ήταν υπό την επήρεια υπνωτικού χαπιού, που είχε πάρει επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

«Είδα αυτό το όνειρο, ότι ο Ντέιβιντ με πήρε τηλέφωνο και είχαμε μια συζήτηση. Ενώ έκλεινα το τηλέφωνο σκέφτηκα στο όνειρό μου: κανείς δεν πρόκειται να πιστέψει ότι ο Ντέιβιντ Μπόουι με πήρε τηλέφωνο στη Λέσβο», ανέφερε η ηθοποιός. Όπως λέει το όνειρο ήταν τόσο ζωντανό που όταν ξύπνησε, δεν ήταν σίγουρη ότι το είδε στον ύπνο της ή αν είχε όντως συμβεί.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στη συνέχεια σκέφτηκα: μήπως με πήρε στ΄αλήθεια;».

«Και πήγα στο τηλέφωνό μου – και με είχε καλέσει. Δεν θυμάμαι τίποτα από αυτή τη συζήτηση», παραδέχτηκε. «Πέθανε μια εβδομάδα αργότερα. Όλη η υπόθεση είναι πολύ εκνευριστική. Την ημέρα που πέθανε ο Ντέιβιντ Μπόουι στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε ένα διπλό ουράνιο τόξο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ