Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη Μένια Κούκου μίλησε η Σία Βοσκανίδου που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του The Bachelor στον Alpha. Η νεαρή πρώην παίκτρια του reality που ασχολείται πια με το τραγούδι αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε βρεθεί ημιλιπόθυμη μετά από ένα ποτό που είχε πει σε πάρτι στο κέντρο της Αθήνας. Σοκάρει μάλιστα η Σία Βοσκανίδου όταν αποκαλύπτει πως στο νοσοκομείο της είπαν πως αυτό μπορεί να προκλήθηκε είτε από κακή ποιότητα αλκοόλ, είτε από χάπι βιασμού.

Απαντώντας, αρχικά, στην ερώτηση της δημοσιογράφου, αν της έχει συμβεί να βρεθεί σε πάρτι και να προσπαθήσουν να την παγιδεύσουν: «Πριν από έξι περίπου χρόνια που έμενα στο κέντρο, είχα πάει σε ένα πάρτι, είχα πιει ένα ποτό και βρέθηκα στο νοσοκομείο. Δεν θυμόμουν τίποτα, μόνο ότι ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αυτό συνέβη μετά από καμιά ώρα, αφότου έφυγα. Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Μου είχαν πει ότι ήταν ή κακής ποιότητας αλκοόλ ή μπορεί και χάπι βιασμού. Αν ήμουν μόνη εκείνη την ημέρα, δεν ξέρω τι θα είχα απογίνει. Ήμουν έτοιμη να πεθάνω. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου».

Στη συνέχεια, όμως σοκάρει και πάλι η Σία Βοσκανίδου μιλώντας ανοιχτά και για τις προσωπικές της φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από πρώην σύντροφό της: «Μετά το The Bachelor είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες, που όταν ήμουν πιο μικρή τις είχα στείλει σε κάποιον. Μετά από χρόνια υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες μου στο Instagram, στο Facebook και τις στέλνουν και σε εμένα. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω όσο πιο θετικά μπορούσα. Να πω “Σία, μην σε πάιρνει από κάτω, ο κόσμος είναι κακός. Έκανες μια βλακειούλα, όταν ήσουν μικρή” και το προσπέρασα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ