Απάντηση στον Αντώνη Κανάκη δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μετά τα όσα ανέφερε μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα για υπονοούμενα κατά του σταθμού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπορεί ο ΣΚΑΪ να μην τα πηγαίνει καλά με την ουσία της δικαιοσύνης, αλλά τα πηγαίνει καλά με την λειτουργία της δικαιοσύνης».

Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Αντώνη Κανακη

«Ο κύριος Αντώνης Κανάκης, όπως δηλώνει, δε γνωρίζει καλά «την λειτουργία της δικαιοσύνης», τουλάχιστον όσο καλά την γνωρίζει ο ΣΚΑΪ. Δε γνωρίζει δηλαδή ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης και θεωρείς ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σου. Χρήματα τα οποία άνθρωποι, στους οποίους απευθύνεται καθημερινά με λαϊκίστικες φανφάρες και δήθεν επίγνωση των δυσκολιών που περνάνε, δε θα δούνε ποτέ και ας δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Λυπούμαστε κύριε Κανάκη που γνωρίζουμε πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη και σας στεναχωρήσαμε. Μπορείτε να συνεχίσετε να βγάζετε χολή. Περαστικά σας και με τις υγείες σας».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε δικαίωση για τον ΣΚΑΪ στην αντιπαράθεσή του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ’ αριθμ. 137/2024 απόφασή του, απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς των εναγόντων, κρίνοντάς τους ουσιαστικά αβάσιμους.

Ο Αντώνης Κανάκης και η εταιρεία του Tony Productions είχαν προσφύγει στα δικαστήρια και με αγωγή τους ζητούσαν να αναγνωριστεί η ακυρότητα της καταγγελίας της σύμβασής τους, στην οποία προέβη ο ΣΚΑΪ τον Ιανουάριο του 2020. Παράλληλα, ζητούσαν να καταβληθεί ως αποζημίωση ποσό 2.232.927 ευρώ στην εταιρεία και 250.000 ευρώ στον Αντώνη Κανάκη.

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Κανάκης: H έκπληξη που δέχτηκε για τα γενέθλιά του!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ