Η Σία Κοσιώνη φαίνεται πως έχει αδυναμία στην πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη. Οι δύο γυναίκες ταίριαξαν πού γρήγορα. Αυτό αποκάλυψε ο Κώστας Μπακογιάννης μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του στο Mega.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη σύζυγό του και γνωστή δημοσιογράφο αλλά και τη μαμά του και γνωστή πολιτικό.

«Οι πιο δύσκολες στιγμές μας είναι αυτές που έχουν να κάνουν με την οικογένειά μας και τα παιδιά μας. Βρίσκω πολύ πιο δύσκολο το να είσαι καλός πατέρας από το να είσαι καλός Δήμαρχος», ανέφερε αρχικά.

Όταν η Σία Κοσιώνη γνώρισε την πεθερά της

«Η Σία είναι συγκλονιστική» είπε στη συνέχεια ο Κώστας Μπακογιάννης για τη σύντροφό του ως μητέρα. Αποκάλυψε ακόμα ότι την ημέρα που γνώρισε η Σία Κοσιώνη την πεθερά της, η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν αυτή που είχε μεγαλύτερη αγωνία.

«Είναι δύο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν. Πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Έχουν νομίζω αδυναμία η μία στην άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς λειτουργούν όλοι μαζί μέσα στο σπίτι, απάντησε: «Είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολύ αγάπη. Η συγχωρεμένη αγάπη έλεγε ότι “από την αγάπη δεν έπαθε κανένας τίποτα”. Αγάπη την οποία την μοιραζόμαστε. Αγκαλιά και φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ