Η Σία Κοσιώνη έχει γενέθλια και μάς δείχνει την ωραιότερη τούρτα του κόσμου. Με ένα λαμπερό χαμόγελο η δημοσιογράφος και σύζυγος του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, χαμογελά στον φακό…. όλο γλύκα.

Η 42χρονη πλέον, Σία Κοσιώνη λάμπει από ευτυχία όχι μόνο επειδή σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για εκείνη αλλά γιατί την τούρτα της ετοίμασε ο γιος της Δήμος μαζί με τα τρία ετεροθαλή αδέλφια του.

Η τούρτα έχει γεύση σοκολάτας, ενώ είναι πασπαλισμένη με πολύχρωμα κομμάτια ζαχαρωτών. Η ευχή είναι σύντομη αλλά γεμάτη νόημα: «Happy Bithday Σία», γράφουν τα παιδιά και δίπλα έχουν σχηματίσει μια καρδιά. Στο πάνω μέρος της τούρτας υπάρχουν τέσσερα στολίδια – χάρτινοι ιπποπόταμοι που ίσως το καθένα από αυτά να συμβολίζουν τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Μπακογιάννη, τη Δανάη, τον Δήμο, την Ολυμπία και τον Δήμο.

Η anchorwoman του ΣΚΑΪ γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Η έκπληξη ήρθε 7.10 το πρωί! Η ωραιότερη τούρτα του κόσμου! Pastry chef Δανάη, βοηθοί Ολυμπία και Δήμος, υψηλή εποπτεία Παύλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ