Κατάφερε να μας βάλει ξανά στην δεκάδα του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision μετά από μία σειρά αποτυχημένων προσπαθειών και τώρα είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της, τηλεοπτικά. Η Στεφανία Λυμπερακάκη βάζει νέους στόχους και σύντομα θα κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα στην ολλανδική τηλεόραση.

Η νεαρή τραγουδίστρια θα παρουσιάσει την εκπομπή Zapp Kids Top 20! Αναμφίβολα η Eurovision της άλλαξε τη ζωή, αφού μόλις τρεις μήνες μετά την κατάκτηση της 10ης θέσης για λογαριασμό της Ελλάδας, θα κάνει τη δική της μουσική εκπομπή.

Η Stefania θα είναι η παρουσιάστρια του μουσικού "Zapp Kids Top 20" για το δημόσιο δίκτυο AVROTROS.Κάθε εβδομάδα η…

Posted by Eurovision ERT on Thursday, August 19, 2021

Η εκπομπή:

Πρόκειται για μία από τις μακροβιότερες εκπομπές του κρατικού καναλιού AVROTROS που προβάλλεται εδώ και 18 χρόνια. Ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη θα αναλάβει χρέη παρουσιάστριας.

Μέσω ειδικής εφαρμογής, το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει τα αγαπημένα του τραγούδια. Η παρουσιάστρια εκτός από τον συγκεκριμένο ρόλο θα κληθεί να επισκέπτεται κάθε εβδομάδα διαφορετικά σχολεία της Ολλανδίας και να συνομιλεί με τους μαθητές για μουσικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ