«Όταν αποσυρθώ από το μπάσκετ θέλω να εξαφανιστώ. Θέλω να πάω κάπου που δεν θα με ξέρουν». Αυτά ήταν τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη για το τι θέλει να κάνει όταν σταματήσει να παίζει μπάσκετ. Ο ίδιος περιέγραψε, με το γνωστό του χιούμορ, μια από τις επισκέψεις του στη Σουηδία όπου δεν τον αναγνώρισαν.

«Πήγα στη Σουηδία πριν από δύο χρόνια στη Σουηδία και κανείς δεν με ήξερε. Όταν έφυγε όλοι αναρωτιόντουσαν: “Ήταν αυτός ο Γιάννης;”. Και έκανα ένα βίντεο στο YouTube με ένα από τους φίλους μου φώναζα στους δρόμους “Κανείς δεν με ξέρει εδώ. Ναι!”. Και όλοι γυρνούσαν και έλεγαν “ποιος είναι αυτός ο τρελός τύπος;” και συνέχιζαν να περπατούν», περιγράφει ο Greak Freak.

Ήταν μάλιστα διασκεδαστικό για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το γεγονός ότι μπορούσε να κινείται ελεύθερα στο δρόμο και να τρώει τα hot dog του ή οτιδήποτε άλλο. Ο ίδιος δεν ξέρει αν μπορεί να διαχειριστεί την δημοσιότητα που έχουν οι θρύλοι του μπάσκετ που συνεχώς όλοι ασχολούνται μαζί τους ακόμα και μετά το τέλος της ενεργούς δράσης.

«Θέλω να είμαι σαν τον Τιμ Ντάνκαν. Πού είναι ο Τιμ Ντάνκαν σήμερα; Δεν ξέρω πού είναι. Θέλω να είμαι σαν εκείνον» αστειεύεται.

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψή του στη Στοκχόλμη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ